Excelent pentru distracţia în familie sau cu prietenii. Extraordinar dacă aveţi copii 😉 Am sa revin cu o poveste mai detaliată, dar prima impresie e pozitivă.

Rolly reprezintă o nouă generaţie de playere MP3, care aduce muzica favorită la un nou nivel. Sistemul de control este total neaşteptat – agitaţi-l şi răsuciţi-l pentru a alege piesele dorite. Prinde ritmul şi are mişcări neobişnuite şi realizează spectacole uimitoare de lumini, mai ales după lăsarea întunericului.

Şi înca un film care demonstrează inteligenţa roboţelului 😉

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Mişcări remarcabile
Vizitaţi galeria Sony interactivă pentru a descărca noi mişcări pentru Rolly . Puteţi căuta piese muzicale pentru dans şi veţi găsi chiar şi clipuri video cu Rolly în acţiune. Lăsaţi-vă inspirat, creaţi şi filmaţi propriile mişcări Rolly, apoi încărcaţi rezultatele pe galeria noastră şi veţi avea o legătură către clipul dvs. video pe YouTube.

Rolly poate analiza toată muzica pe care o redă şi poate crea secvenţe de mişcare care să corespundă, dar este mult mai distractiv să vă proiectaţi propriile mişcări pentru dispozitiv, utilizând software-ul furnizat. Puteţi chiar partaja rezultatele online cu prietenii – şi descărca secvenţele favorite din galeria noastră.
Rolly software de coregrafie
Achiziţionaţi playerul Rolly online, de la Sony. Cumpăraţi accesorii precum o carcasă de protecţie pentru transport, de dimensiuni personalizate.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.