Excelent pentru distracţia în familie sau cu prietenii. Extraordinar dacă aveţi copii 😉 Am sa revin cu o poveste mai detaliată, dar prima impresie e pozitivă.Rolly reprezintă o nouă generaţie de playere MP3, care aduce muzica favorită la un nou nivel. Sistemul de control este total neaşteptat – agitaţi-l şi răsuciţi-l pentru a alege piesele dorite. Prinde ritmul şi are mişcări neobişnuite şi realizează spectacole uimitoare de lumini, mai ales după lăsarea întunericului.

Şi înca un film care demonstrează inteligenţa roboţelului 😉
Mişcări remarcabile
Vizitaţi galeria Sony interactivă pentru a descărca noi mişcări pentru Rolly . Puteţi căuta piese muzicale pentru dans şi veţi găsi chiar şi clipuri video cu Rolly în acţiune. Lăsaţi-vă inspirat, creaţi şi filmaţi propriile mişcări Rolly, apoi încărcaţi rezultatele pe galeria noastră şi veţi avea o legătură către clipul dvs. video pe YouTube.

Rolly poate analiza toată muzica pe care o redă şi poate crea secvenţe de mişcare care să corespundă, dar este mult mai distractiv să vă proiectaţi propriile mişcări pentru dispozitiv, utilizând software-ul furnizat. Puteţi chiar partaja rezultatele online cu prietenii – şi descărca secvenţele favorite din galeria noastră.
Rolly software de coregrafie
Achiziţionaţi playerul Rolly online, de la Sony. Cumpăraţi accesorii precum o carcasă de protecţie pentru transport, de dimensiuni personalizate.