Sony SmartBand 2 încorporează un senzor de măsurare a ritmului cardiac, oferind informații suplimentare despre starea de sănătate sau nivelurile de stres. În plus, nu ratezi niciodată un apel, un mesaj, un email sau o notificare, datorită funcției de alertă prin vibrație ușoară și prin avertisment vizual pe afișajul cu LED-uri colorate.

  
Sony SmartBand 2  e ușor de purtat 24 de ore pe zi și  7 zile pe săptămână, datorită cauciucului siliconat rezistent la apă (IP682). Este compatibilă cu orice dispozitiv de tip Android 4.4 (KitKat) și mai nou sau iOS 8.2/ 8.4.

Prețul  Sony SmartBand 2 este de 119 euro, va fi în magazine începând din septembrie 2015.

Accelerometrul și senzorul de măsurare a ritmului cardiac lucrează împreună pentru a monitoriza pulsul și ritmul cardiac, urmărind nu doar programul de fitness, ci și starea de bine și nivelul de stres, pe parcursul întregii zile.

ads

Sony SmartBand 2 monitorizează automat activitățile de tipul plimbărilor, sesiunilor de alergat sau altor tipuri de exerciții fizice, timp în care calculează ritmul cardiac din timpul fiecărei activități. Aplicația Sony Lifelog permite obținerea de performanțe tot mai bune. 

În plus SmartBand 2 oferă informații importante despre somn, detectând automat perioadele de somn profund, iar alarma se declanșează conform ciclurilor de somn cu funcția de vibrare ușoară exact la momentul potrivit.

Sony SmartBand 2 se încarcă în aproximativ o oră, funcționând până la 2 zile.