Sony a anunțat azi oficial un stick de memorie cu interfață USB 3.1 Type-C, compact și gândit pentru stocare rapidă. Dispozitivul are capacități de 16-64GB, iar rata de transfer la citire ajunge la 130MB/s conform oficialilor Sony.

USM64CA1_3

Seria de stick-uri Sony USB 3.1 Type-Cd ispune de cel mai nou standard de transfer al datelor, în plus oferă o rezistență sporită și un design nou, pentru utilizatorii care își doresc soluții mobile și rapide de transfer al datelor. Stick-ul din seria CA1 este recomandat pentru stocarea de fotografii, fișiere audio, video și nu numai, dar și pentru transferul rapid de date între dispozitive compatibile cu Android și Mac, cum ar fi tabletele și telefoanele mobile.

Noul stick Sony USB 3.1 Type-C dispune de conectori duali și de noul standard Type-C USB și Type-A, pentru a acoperi un spectru cât mai larg de scenarii de utilizare. CA1 este compatibil cu dispozitive Windows, Macintosh, Android și Chromebook care dispun de porturi Type-C și Type-A, fiind util pentru transfer rapid și back-up sigur al datelor.

Datorită designului specific, produsul poate fi transportat cu ușurință fără a avea nevoie de o carcasă suplimentară, fiind recomandat pentru utilizatorii care călătoresc des.

Sony USM-CA1 va fi disponibil începând cu luna februarie a acestui an. Nu am informații oficiale despre preț.

USM16CA1_1