Suportul de mașină pentru smartphone poate fi o problemă și accesoriile cu ventuză îți pot cauza mari bătăi de cap și probleme reale. Eu am avut, vorbesc din experiență. Așa că am văzut un suport corect pentru smartphone care limitează riscurile. Sigur, dacă vă dați pe Facebook sau vă uitați în mers la clipuri cu manele tot veți face accident și așa… Cred însă că un astfel de suport și o funcție hands-free activată ( din telefon sau din sistemul audio al mașinii) pot face diferența. Și mai ales nu trebuie să te apleci sub scaunul din dreapta să culegi telefonul de pe jos…

smartphone la volan
Suport de masina pentru smartphone

Urmăresc de ceva vreme acest producător de accesorii și cred că produsele lor s-ar vinde bine și la noi. Nu știu dacă le puteți găsi undeva, însă cred că se pot comanda online. Suportul costă 3 dolari.

Accesoriul este realizat pentru iPhone/iPod, dar este ajustabil și poate fi folosit și la alte telefoane. Totul este să nu depășească 72 mm lățime. Poți ține chiar și Galaxy S5, pe lat.

suprt iphone

Da, am văzut și eu că unii taximetriști țin tabletele așa… dar ei au o scuză, au aplicație și trebuie să vadă rapid dacă pot lua comanda sau nu 🙂

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!