Televizoarele Philips cu Android se lansează în România. Eu le-eam văzut la IFA Berlin și pot să vă zic că sunt excelente. Experiența și aplicațiile favorite de la tabletă sau de pe smartphone pot fi acum pe un televizor în sufragerie. Distracția este garantată. Suntmai multe modele cu Android, am să încerc să diferențiez mai jos fiecare serie.

televizor Philips Ambiligt cu Android
Televizor SmartTV Philips cu Android

Click pe imagine pentru mărire!

TP Vision, compania chineză care produce televizoarele, a adus în România primele modele cu sistem de operare Android. Începând din această săptămână găsiți în magazinele de specialitate Seriile 8100, 8200, 8800, 9100 şi 9800.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:

Televizoarele Philips cu Android permit accesul direct de pe televizor la aplicaţii de fitness, social media, e-mail, radio, ştiri online, video on demand, catch-up TV, streaming pentru muzică, aplicaţii educative pentru copii şi orice alte aplicaţii media sau social media.

Aplicaţiile disponibile în Google Play Store permit transferul de date de pe device-urile conectate la rețeaua casei, prin modulul Wi-Fi integrat sau portul pentru conexiune LAN.

Pasionaţii de gaming pot conecta prin USB gamepad-urile compatibile, pentru un control mai bun al jocurilor rulate pe televizor.

Cel mai ieftin model Philips cu Android este cel cu diagonala de 48 de inch (122 cm) la 7.000 de lei, dar există modele pînă la 65 de inch.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!