Toshiba a lansat azi o grămadă de produse noi, sunt convins că o să dea toate detaliile Ionuț Bălan, chiar de la fața locului. Mie mi-a sărit în ochi noua generație Quosmio, X870 care are și versiune 3D. Multe îmbunătățiri față de Qosmio F750 testat de mine. E genul de laptop de birou / living – mare, cu display de 17,3 inchi și dotări tehnice pe măsura jocurilor de ultimă generație.

 

Toshiba Qosmio X870
Toshiba Qosmio X870

Varianta 3D se bucură în plus de un panou Full HD, cel 2D este cu rezoluție 1600×900 pixeli. Tehnologia aleasă pentru 3D este cea de la Nvidia, cu ochelari activi.

(!) Video review A20e - apasă play 😉

Laptopul Toshiba vine cu procesoare quad-core, placă video Nvidia, se pot adăuga pînă la 32GB de RAM. Soluția de stocare este SSH. Nu lipsesc din peisaj boxele stereo, tehnologie SRS 3D, unitate optică, USB 3.0, Bluetooth 4.0, WiDi, Ethernet, cititor de carduri.

Vor fi disponibile în Europa începând cu al doilea trimestru al anului 2012.

Dragomir (OLD)

Contul vechi (my old account).

Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Pot fi contactat pe email [email protected] și telefon 0769.066.003.