Auzită aseară la “seara României” la Barcelona, unde au participat companiile de la standul oficial, invitați din IT și oficiali români și spanioli. Vector Watch ar putea semna un parteneriat cu Sunpartner, o companie franceză specializată în ecrane solare. Deocamdată studiază problema. Un astfel de display ar permite utilizarea unui hardware mai bun, procesor mai puternic, memorie, stocare și cu toate astea ar acoperi consumul de energie, spun oficialii companiei.

Vector Luna (17)

Au făcut un studiu bazat pe un panou fotovoltaic transparent – apropo, asta e viitorul în zona de energie, panouri solare transparente. Vara este posibil ca autonomia ceasului să fie completă.

Evident, pentru a genera energie are nevoie de soare, măcar de lumină constantă pe care să o transforme în energie. Dacă ții ceasul sub mâneca cămășii tot timpul, va ține tot 30-45 de zile.

Stratul de panou solar reduce contrastul la 85% comparat cu modelul actual, panoul acoperă integral marginile ceasului, dar în mijloc sunt zone diferite și acum se fac diferite teste. Dar sunt convins că vom mai auzi informații pe tema asta în curând.

 

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!