Xioami Mi Band 2 a fost lansat tot ieri, aproape în același timp cu brățara Samsung de care scriam mai devreme. Totuși, este un produs diferit, pentru sport, în primul rând foarte ieftin, prețul fiind sub 25 de dolari.

xiaomi mi band 2

Are mai multe opțiuni de culoare, comparat cu prima versiune. Mi Band 2 are integrat un mic display pe care vedeți cât este ceasul și alte informații, iar de-acum aduce și senzorul care măsoară bătăile inimii.

Cei de la Xiaomi au vândut pînă acum 20 de milioane de brățări, aveau deja două modele, Mi Band 1 și Mi Band Pulse care integra senzorul pentru bătăile inimii. Ecranul face diferența și de asemenea a crescut un pic prețul. Dar este util pentru că poți vedea ora exactă, numărul de pași și ritmul cardiac, ba chiar estimează și distanța parcursă.

Dacă senzorii detectează că ai stat prea mult la birou, începe să vibreze ca să îți amintească să faci mișcare.

ads

Încă o funcție interesantă, dacă ai și telefon Xiaomi, brățara poate deveni un sistem de autentificare și nu mai ai nevoie să introduci codul. Dacă conexiunea Bluetooth se întrerupe – cum ar fi în cazul că un hoț fuge cu telefonul – atunci telefonul este blocat.

Autonomia brățării Xiaomi Mi Band 2 ar fi de aproape trei săptămâni, conform oficialilor companiei.