Avem cam toate detaliile privind Samsung Galaxy S10, dar acum au apărut fotografiile cu Galaxy S10 Plus, arată bestial. Sigur va avea succes, dar pare un produs care va depăși prețul de 1.000 de euro.

Samsung va prezenta partenerilor noul smartphone de top la CES Las Vegas 2019 care începe pe 8 ianuarie. Lansarea oficială Galaxy S10 va fi probabil la Mobile World Congress 2019. Design-ul este foarte aproape de Samsung Galaxy S9, marginile fiind mai subțiri, iar în loc de notch sud-coreenii aleg să pună camera frontală în display, într-o gaură. Galaxy S10 Plus are două camere frontale, așa că ecranul va avea o gaură imensă. Sunt curios cum va arăta gaura aia în aplicații.

Galaxy S10 va avea procesorul Exynos 9820, unul care în testele de performanță a cam depășit toți rivalii. Nu ajunge nici anul viitor la scorurile atinse de Apple cu ultimul său iPhone, dar este aproape de iPhone XR.

Samsung Galaxy S10+ pare să aibă display cu diagonala de 6.4 inch, rezoluție 2280×1080 pixeli, 6GB de RAM și stocarea internă de 128GB. Acceleratorul grafic folosit în acest test este Mali-G76 nemodificat, exact ca la Mate 20 Pro.

Galaxy S10 Plus pare să aibă pe spate un sistem cu trei camere, rămâne de văzut dacă ele vor fi toate active sau vorbim ca la A7 2018 despre o cameră pentru efecte și două utilizabile. Sper să fie una normală, una ultra-wide și una cu zoom optic. Camera frontală pare să fie duală, probabil va suporta și ea fie mod ultra-wide, fie zoom, dar nu cred că ai nevoie de zoom la portrete. Din contră, ai nevoie de ultra-wide pentru grupuri de prieteni.

Se spune că această cameră foto specială va fi folosită și pentru autentificarea cu Face Recognition și pentru funcții 3D, probabil genul AR Emoji, care din câte văd nu a prea prins la utilizatori. Vă las cu pozele, arată excepțional.

Via: BenGeskin & AndroidPolice