Patru telefoane noi Nokia vor fi lansate la Mobile World Congress 2017, eveniment care începe pe 27 februarie la Barcelona. Cum spuneam, o să fiu acolo și o să vă scriu despre toate noutățile. Din păcate nu am primit încă confirmarea pentru evenimentul Nokia / HMD Global, dar poate se rezolvă pînă atunci. Dacă nu, o să văd telefoanele la standul lor.


Se pare că Nokia P1 nu se va lansa acum, probabil tot din cauză că procesorul Snapdragon 835 nu este disponibil. Modelele lansate vor fi Nokia 6, Nokia 5 și Nokia 3, plus o surpriză: HDM îmi anulează acest articol și pregătește un 3310 modern despre care nu știm nimic.

Nokia 6 este modelul din China, Nokia 5 este la fel de mediocru, cu ecran de 5.2 inch, rezoluție 720p, 2GB de RAM și cameră foto de 12 megapixeli, probabil vreun Snapdragon 400 sau ceva de gen. Va fi pe la 200 de euro. Nokia 3 este chiar entry-level, cu un preț de 150 de euro.

Nokia 3310 ar urma să coste 59 de euro, deci practic va fi același telefon cu puține actualizări. Probabil acum va fi compatibil cu noile rețele mobile, pentru că era un telefon 2G. Dar proabil forma va rămâne aceeași, va fi un telefon mobil cu butoane și un produs dedicat nostalgicilor.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!