Dreamhack 2012 chiar mi s-a părut un super-eveniment de gaming organizat de Silviu Stroie și PGL la Turbohalle. M-am dus ieri dimineață oarecum sceptic, dar fiind că am mai fost la câteva evenimente de gaming și am plecat oarecum dezamăgit. Dar DreamHack chiar s-a dovedit un eveniment european. Mii de spectatori, sute de participanți din toată lumea, agitație, transmisii TV, competiție dură (video la final).

DreamHack 2012
DreamHack 2012

Click pe imagini pentru mărire.

Au mai scris despre asta Bogdan Petre și nihasa.

DreamHack 2012

Chiar sunt curios cine vor fi câștigătorii și ce echipe din România vor merge la finala DreamHack Winter din noiembrie, în Suedia. Pînă la urmă, chiar dacă e vorba de jocuri pe PC, merită să ne susținem campionii. N-o fi tocmai Jocurile Olimpice, dar de-a lungul timpului am tot avut campioni mondiali la jocuri video. Chiar sunt niște profesioniști care merită recunoaștere.

La Turbohalle a fost plin de spectatori deși intrarea nu era liberă. Ar trebui să ne spună multe despre zona de jocuri video. De altfel Dreamhack are recorduri de audiență online, milioane de tineri se uită la campionatele de gaming pe Internet.

Cel mai mare stand la Turbohalle aparținea Asus, care prezenta produsele Republic of Gamers (ROG). Am văzut ceva și de la Nvidia, PCGarage, AMD. Vă las cu imaginile de mai jos și revin cu informații despre câștigători.

Galerie foto

Video

Filmare din sala mare, cu spectatorii veniți să urmărească jocurile…

Filmare de la standul Asus / Republic of Gamers: