Așa cum am promis, câștigătorul concursului TP-Link de pe blog a avut ocazia să testeze un produs nou și să își dea cu părerea pe blog în privința experienței cu acesta. Concursul a fost câștigat de Răzvan Aurel „Auraș”, care a primit zilele trecute produsul și mi-a trimis imediat câteva poze și impresii. Chiar l-a folosit cu brio, iar acum are internet la calitate maximă în toată casa.

Tp-link

Iată și textul primit de la el:

În primul rând vă salut pe toți! Am participat la concursul de pe Computerblog.ro, iar după finalizarea acestuia am fost informat că am onoarea de a testa și utiliza un extender de net despre care nu știam prea multe și în care nu știam dacă să am încredere prea mare… Mai precis TP-LINK Range Extender TL-WA850RE. Produsul mi-a sosit imediat, în aproximativ 24h după ce am fost informat. Ca orice utilizator de internet, curios fiind din fire, am zis să-l și probez. Momentan am un alt model de router, care nu m-a costat prea mult dar nici nu am prea mari rezultate de la el. Semnalul routerului scade semnificativ când trece printr-un perete, apoi prin al doilea și tot așa. M-am pus pe treabă, am configurat extenderul și am început testarea lui. La configurare nu mi-a luat foarte mult timp, undeva în jur de 2-3 minute. Cam așa arată după configurare.

tp-link2

După configurare a urmat testarea. Ce să zic, l-am testat atât pe semnal wireless, cât și prin cablu, folosindu-l pe post de antenă pentru PC-ul meu.

Spre surprinderea mea am realizat că își face treaba foarte bine, semnalul recepționat de acesta și trimis prea PC-ul meu a fost foarte bun, necontând prin câte ziduri trece semnalul de la router.

Dacă locuiți în case mari cu pereți construiți din cărămidă, BCA și alte materiale care nu permit prea bine străbaterea lor de undele wireless, atunci va sfătuiesc să va cumpărați un extender de semnal. Eu va voi arată un mare planul casei mele și o să va convingeți singuri.

plan

TP-LINK range Extender TL-WA850RE este un produs foarte bun pentru amplificarea semnalului, nu trebuie să va umpleți casă de cabluri, routere și tot felul de prostii sau să cheltuiți bani mulți pe vreun router puternic, dar care are aceleași dificultăți de acoperire din cauza pereților și a materialelor de construcție. Dacă o să vă cumpărați TP-LINK Range Extender TL-WA850RE osă va convingeți singuri.

Aș mai adăuga doar că este un produs cu preț bun, care permite transfer de date la 300Mbps prin WiFi sau 200Mbps pe rețeaua electrică din casă. Deci poate fi folosit pentru a duce acoperirea de internet în garaj prin rețeaua electrică. Sau într-o cameră care este la subsol și nu bate WiFi-ul deloc acolo.