Laptopul de gaming Acer Nitro 5 este disponibil și în magazinele partenerilor Acer din România. Seria Nitro 5 oferă un echilibru performant între caracteristici puternice și design elegant prin intermediul unei varietăți de configurații care includ grafică și procesoare populare, oferind consumatorilor o selecție largă pentru a satisface diferite bugete și nevoi.

Acer Nitro 5

Utilizatorii pasionați de gaming pot alege din configurații care includ 4 tipuri de plăci grafice: Nvidia GeForce MX 150, AMD Radeon RX 550, Nvidia GeForce GTX 1050, Nvidia GeForce GTX 1050Ti asociate cu procesoare Intel Core i7 sau i5 de generația a 7-a și a 8-a sau procesoare AMD A12 sau FX generația a 7-a, cu până la 32GB memorie DDR4. Pentru accelerarea timpului de boot și reducerea timpilor de încărcare în jocuri, modelele disponibile sunt echipate cu SSD-uri super-rapide PCIe (până la 512GB) sau cu un HDD de 1TB, pentru cei care își doresc un spațiu mai mare de stocare. Un port Ethernet Gigabit oferă conexiuni rapide și fiabile cu fir, în timp ce tehnologia wireless 802.11ac 2×2 MIMO oferă o conectivitate wireless rapidă și stabilă. Gama de porturi disponibile include un port USB 3.1 Type-C (Gen 1), un port USB 3.0, două porturi USB 2.0 și un port HDMI 2.0, care poate suporta rate de refresh de până la 90 Hz.

Desigur, niciun sistem de jocuri nu este complet fără o soluție termică pentru a gestiona căldura și pentru a menține sistemul în parametri optimi de funcționare. Nitro 5 are ventilatoare duale cu tehnologie Acer Coolboost™ care oferă viteze sporite de rotație și capacitate ridicată de răcire și permite utilizatorilor să controleze manual procesul de răcire atunci când o utilizare intensă necesită un impuls suplimentar.

Toate modelele oferă un afișaj anti-glare de 15,6 inchi FHD IPS (1920 x 1080), iar tehnologia Dolby Audio Premium și Acer TrueHarmony oferă o profunzime incredibilă a sunetului. Acestea lucrează în tandem pentru a oferi experiențe captivante în timpul sesiunilor de gaming sau pentru vizionarea de filme. Toate modelele Acer Nitro 5 beneficiază de garanția Free Pick Up and Return, adică preluarea prin curier a produsului defect în perioada de garanție și returnarea acestuia după repararea lui.

Laptopurile Aspire Nitro 5 sunt disponibile în magazinele partenerilor Acer din România la prețuri recomandate începând de la 2.999 lei până la 4.399 lei.