Apple Watch Series 3 este lansat oficial și chiar are tehnologie celulară, inclusiv LTE. Găsiți toate detaliile în articolul despre lansarea iPhone. Aici reiau doar câteva idei. Sunt două variante, cu sau fără tehnologie celulară (LTE).

– Apple Watch Series 3 are integrată tehnologie celulară, LTE, cum se spunea. Vei putea lăsa telefonul acasă și să comunici de pe telefon, să trimiți mesaje, are Siri, are același număr de telefon, are Hărți, poate rula muzică de pe el în căștile wireless Apple. Totul va depinde de autonomie și acoperirea rețelei.

– procesorul Apple Watch Series 3 este cu 70% mai rapid decât cel de la precedentul ceas. Dar au implementat module WiFi și Bluetooth care reduc consumul de energie cu 50%.

– Tim Cook a spus că a avut o creștere de peste 50% față de anul anterior, anul trecut erau pe locul doi ca vânzări de ceasuri, iar în acest moment este cel mai vândut ceas. Satisfacția utilizatorilor este de 97%, iar Tim Cook arată mesaje de la fani legate de ceas. Să vedem ce aduce noul ceas.

– deocamdată doar software, Smart Activity Coach te va ajuta la exerciții. Au arătat inițial doar partea de soft este redesenată. Senzorul de puls este cel mai utilizat la nivel global. Aplicația de urmărire a pulsului oferă acum mai multe informații. Noi informații, pulsul când te odihneai, când făceai sport, informații cerute de utilizatori, care au solicitat aceste detalii. De exemplu, te va notifica atunci când pulsul nu este în limitele normale. Au un fel de ritm cardiac care poate detecta fibrilație, care duce la atac de cord.

– sunt disponibile culori noi, accesorii noi, dar formatul este același, bateria trebuie să fie de aceleași dimensiuni. Nu este clar dacă are SIM sau este tehnologia fără SIM despre care se discuta.

– ceasurile Apple sunt produse cu substanțe ecologice, eliminând toate substanțele poluante.

– Apple Watch Series 3 este 329 de dolari fără LTE, iar cel cu LTE costă 399 dolari. Au ieftinit acum și Series 1 și posibil și 2, nu am prins exact. O să revin. Precomenzi din 15 septembrie, livrările din 22 septembrie.