Cum asculți muzica de pe smartphone sau tabletă pe sisteme audio mai vechi – ce faci când noile gadget-uri nu sunt compatile cu sistemele vechi și vă împiedică să vă bucurați de toate funcționalitățile lor? Nu e greu, există un adaptor Bluetooth.

Adaptor Bluetooth Philips AEA2000 - foto 1

Adaptorul Bluetooth Philips AEA2700 se conectează la aproape orice sistem audio Hi-Fi sau de PC prin intermediul unor conectori RCA sau a unui jack de 3,5 mm și transformă disozitivul într-unul smart. Se conectează apoi la dispozitive mobile prin Bluetooth. Are și conector digital coaxial sau optic.

Adaptorul Philips poate lucra concomitent cu până la trei dispozitive mobile diferite (smartphone, tabletă sau alte echipamente cu Bluetooth). Pentru o conectare cât mai ușoară cu dispozitivul mobil, adaptorul Philips dispune și de tehnologie NFC.

Prețuri informative:
• Adaptor Bluetooth Philips AEA2700/12 – 229 RON
• Adaptor Bluetooth Philips AEA2000/12 – 139 RON

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!