Asus Republic of Gamers (ROG) G20 este un desktop compact, dar cu toate dotările unui sistem de gaming. Are la bază procesoare Intel Core i7 și acceleratoarele grafice Nvidia GeForce GTX 780, pentru jocuri și divertisment la rezoluția WQHD (2560 x 1440 pixeli). ROG G20 oferă o eficiență energetică incredibilă, consumând doar 10W în modul Eco Energy. Are un design special, la fel ca toate produsele Asus.

Asus RoG G20
Asus RoG G20 dekstop

Asus RoG G20 are capacitatea grafică de a rula jocurile la cele mai înalte setări pe patru monitoare și chiar să suporte 3D Vision Surround. Este un sistem care funcționează silențios, generând numai 22dB în starea idle.

Modelul G20 are o carcasă de 12.5 litri și include tehnologia de sunet SonicMaster, care are avantajul unei combinații unice între hardware și software, la care se adaugă procesarea AudioWizard. Aplicația Aegis, exclusivă Asus, oferă monitorizarea în timp real prin intermediul unei interfețe prietenoase. Aegis permite urmărirea gradului de utilizare al procesorului și memoriei, precum și downloadul și uploadul pe internet. Pragurile de temperatură și tensiune pot fi reglate pentru a fi menținute și monitorizate în mod automat.

Concurs! Dai subscribe și câștigi. Apasă play:
Asus G20 cu carcasa deschisa
Asus G20 cu carcasa deschisa

Prețurile configurațiilor ROG G20 variază între 4000 lei și 7000 lei. Primele modele sunt așteptate să ajungă în România la începutul lunii decembrie.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!