Asus a prezentat azi oficial PadFone 2, soluția Transformer pentru smartphone și tabletă. Eu am testat primul Padfone și mi s-a părut foarte bine realizat. Padfone 2 este o actualizare, sper să îl testez și în România. Acum Asus lansează un smartphone și mai bun și a actualizat și tableta.

Asus Padfone 2
Asus Padfone 2

Asus Padfone 2

Asus PadFone 2 are acum un smartphone cu display de 4.7″ Super IPS+ cu rezoluție 1280×720 pixeli, quad-core, Qualcomm Snapdragon la 1,5GHz, precum și 2GB dememorie RAM. Bateria telefonului Padfone este de 2.140 mAh, dar tableta are și ea o baterie de 5.000 mAh. Bateria internă din PadFone 2 Station are o capacitate suficientă pentru a reîncărca telefonul de trei ori. Astfel, aveți energie pentru toată ziua.

Tableta are display de 10,1 inchi, cântărește numai 649g. Mecanismul dock-ului a fost regândit, necesitând o singură acțiune pentru cuplare. PadFone 2 a fost redesenat subtil pentru a-i mări diagonala ecranului la 4.7”, în timp ce grosimea a fost redusă la numai 9mm, iar greutatea la 135g.

Aplicațiile sunt optimizate perfect pentru a opera atât în modul tabletă, cât și în modul telefon, tranziția între cele două ecrane fiind instantanee.

ads

Ecranul este protejat de sticla Corning Fit Glass rezistentă la zgârieturi și are luminozitate de 550cd/mp. Telefonul dispune de o cameră foto cu senzor de 13 megapixeli, care poate face 100 de cadre la viteza de 6 cadre pe secundă. De asemenea poate fotografia în timp ce înregistrează clipuri 1080p HD la 30fps.

PadFone 2 va fi lansat în Europa înainte de sfârșitul lunii decembrie (inclusiv în România).

Detalii tehnice

Specificații pentru telefon:

[table id=13 /]

Specificații pentru tabletă:

[table id=14 /]