Este extrem de frustrant să rămâi fără baterie la telefon, mai ales atunci când ai de așteptat undeva mai mult, atunci când călătorești și nu ai nici măcar o carte sau o revistă la îndemână. Soluția mea? Nu plec niciodată de acasă fără o baterie externă încărcată complet.

baterie externa tellur 10.000mah-min

Știați că? Aplicația de Facebook este responsabilă pentru 50% din consumul de energie al telefonului. Iar când călătoriți sau pur și simplu stați la coadă, Facebook este printre primele opțiuni.

Dar principala problemă a bateriei externe este că este grea și mare și ocupă prea mult loc. Aici intervine noul Tellur Compact Powerbank, unul dintre cele mai mici acumulatoare mobile de mare putere de pe piaţă, cu capacitatea de 10.000 mAh şi dimensiuni de numai 9,3 x 6,4 cm – cu puţin mai mare decât un card bancar (8,56 x 5,4 cm) – şi o grosime de 2,3 cm. Batria a intrat recent în portfoliul Tellur, singurul brand 100% românesc de pe piaţa de accesorii dedicate în special telefoanelor mobile.

Cu dimensiuni mai mici decât majoritatea telefoanelor inteligente de pe piaţă, Tellur Compact Powerbank poate asigura cel puţin 3 încărcări consecutive pentru un telefon mobil cu baterie de cel puţin 2,000 mAh şi vechime de maxim un an.

Mini bateria cântăreşte numai 180 de grame, cu 6 grame mai mult decât un iPhone X – ca termen de comparaţie, dar îl poate reîncărca de cel puţin trei ori consecutiv, de exemplu. Fiind foarte mică şi uşoară, bateria poate fi purtată în buzunarul de la blugi sau cel de la sacou sau în orice poşetă.

Peste noapte încărcați și bateria la telefon, dar și micul powerbank, apoi nu plecați de acasă fără să luați bateria. Cu o astfel de baterie, cu siguranță ajungeți la destinație cu suficientă energie. Pe vremuri, o baterie de 10.000 mAh era cât un caiet A5, dar acum se pare că tehnologia a avansat și sunt prezentate modele tot mai compacte.