Evolio a lansat zilele trecute o cameră video identică cu GoPro, dar cu tehnologie mai ieftină și un preț pe măsură: iSmart cu versiunea mai dotată iSmart Pro. Diferența este că una filmează 720p și una Full HD.

camera-video-sport-iSmartPRO-Evolio_2

Evolio iSmart Pro poate filma Full HD 1080p cu 30 de frame-uri pe secundă sau la 60 de frame-uri pe secundă în rezoluție HD 720p.
Dispune de conexiune USB , HDMI și Wi-Fi. Camera poate fi conectată la smartphone sau tabletă prin conexiunea Wi-Fi. Este compatibilă cu orice dispozitiv Android sau iOS.

În versiunea de bază, Camera iSmart filmează HD 720p și nu dispune de conexiune Wi-Fi.

Ecranul integrat are diagonală de 1,5 inch, iar bateria integrată este de 900 mAh. Camerele au senzor de 5 megapixeli, versiunea de bază și 12 megapixeli pentru iSmart Pro. Dispun de slot de card MicroSD de până la 32 GB pe care poate să înregistreze până la 320 de minute în rezoluție HD și 240 de minute în rezolutie FullHD.

Prețul este de 299 lei pentru iSmart și 399 lei pentru iSmart PRO. Există și o husă pentru filmări sub apă:
camera-video-sport-iSmartPRO-Evolio_1

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!