Încă o știre pe surse de azi, Sony pregătește lansarea lui PS4 Slim, nu doar viitoare versiune premium PS4 Neo. PS4 Slim ar concura cu Xbox One S, fiind un redesign mai subțire.

ps4-slim-leak-1-compressor

PS4 Slim ar putea fi lansată pe 7 septembrie, la un eveniment special. Eu o să merg la IFA Berlin, iar Sony are acolo un eveniment pe 1 septembrie. Dacă aflu ceva despre PlayStation 4 Slim sau Neo, o să vă scriu atunci. Mai e puțin 🙂

PS4 Slim ar urma să înlocuiască complet PS4, a cărui producție a fost oprită. Dimensiunile sunt mai compacte, este mai subțire și are marginile rotunjite. Imaginile neoficiale cu PS4 Slim arată o versiune de 500GB, cu un preț de circa 350 de euro. Pare să fie o ediție europeană a consolei care a ajuns pe undeva la review înainte de confirmarea oficială. Sony a confirmat deocamdată oficial doar varianta premium PS4 Neo, care va fi mai scumpă.

PlayStation 4 a fost lansat în 2013, iar compania a vândut 40 de milioane de unități în toată lumea. Spre comparație, Xbox One s-a vândut în 20 de milioane de exemplare, iar Nintendo Wii U în circa 13 milioane de unități.

PlayStation Neo sau PS4.5 cum mai este cunoscut aduce dotări hardware mai bune. Ar putea fi prima consolă de jocuri cu rezoluție 4K.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!