Cel mai portabil ultrabook pentru business tocmai a devenit şi mai bun – Dell XPS 13 a fost lansat în versiune 2-în-1, poate fi și tabletă, poate fi folosit și în modul „cort” pentru vizionarea de filme. De asemenea, Dell a actualizat modelul XPS 15, care devine mai puternic.

Echipamentele Dell XPS au câştigat mai multe premii decât oricare altă marcă de produse din istoria Dell. Construind mai departe pe baza acestui succes, Dell adaugă familiei XPS și modelul convertibil XPS 13 2-în-1, cel mai mic dispozitiv de acest gen cu ecran de 13 inch din lume.

Ecranul său se poate roti la 360 de grade pentru opţiuni multiple de productivitate şi vizualizare. Are o durată de viaţă a bateriei de până la 15 ore şi o claritate a imaginilor prin intermediul unui ecran touch QHD+ (5,7 M pixeli) InfinityEdge.

ads

Designul fără ventilator asigură funcţionarea în linişte, iar stocarea pe SSD cu activare rapidă permite pornirea sistemului de operare în câteva secunde. Pentru utilizatorii de business, modelul XPS 13 2-în-1 poate fi configurat cu procesoare Intel Core v Pro de generaţie 7 şi BIOS Dell şi software de gestionare – toate fiind dublate de serviciile Dell de suport global ProSupport.

Noul Dell XPS 15 este cel mai compact laptop de 15,6 inch, vine cu procesoare Intel Core de generaţie 7, arhitectură NVIDIA Pascal – grafică GeForce GTX 1050 şi un cititor cu amprentă digitală pentru conectări fără parole via Windows Hello, doar prin atingere tactilă.