Evolio X-watch Pro a fost lansat ofiical azi, este versiunea actualizată a lui X-watch de anul trecut. Diferența este că versiunea Pro are cameră video și SIM propriu.

picture 5

Sursa foto: Evolio

Evolio X-watch Pro se conectează la smartphone tot prin Bluetooth astfel redă notificările principale. Are ecran tactil IPS cu diagonala de 1.54 inch. Pentru că beneficiază de slot pentru cartelă SIM, ceasul inteligent poate fi folosit totodată ca telefon propriu-zis.

X-watch Pro receptionează automat notificări pentru e-mailuri sau diverse aplicații precum Facebook, Whatsapp, Twitter sau Skype. În același timp, smartwatch-ul monitorizează activitatea fizică a utilizatorului și afișează numărul de pași, calitatea somnului sau perioadele de sedentarism.

X-watch Pro este dotat cu slot pentru card SD și cameră pentru fotografii instantanee sau filmări. Are chiar și mediaplayer pe care se pot vizualiza filme, imagini sau asculta fișiere audio. Totodată, ceasul are funcție antifurt, astfel încât se declanșează un semnal de alarmă atunci când smartphone-ul cu care este conectat se îndepărtează.

Gadget-ul este compatibil cu Android și iOS și este disponibil în două culori, negru și albastru.
X-watch Pro poate fi achiziționat începând de azi la prețul promotional de 299 lei.