Lenovo X1, unul dintre cele mai puternice și rezistente ultrabook-uri din industrie, are o ediție nouă, Carbon Mystique, care a fost lansată azi oficial în România. Nu am ajuns la eveniment, dar pot să vă ofer câteva informații suplimentare. Am văzut mai multe ediții X1, mi-a plăcut mult cea din 2012, am scris despre serie din 2011, dar în ciuda promisiunilor nu am primit acest model la test. Poate anul acesta avem noroc 🙂

ThinkPad X1 Carbon  Mystique
ThinkPad X1 Carbon Mystique

Prețul modelului începe de la 1.149 euro.

Are ecran de 14 inch (WQHD, 2560 x 1440 pixeli la varianta de top, dar există și versiune HD+ – 1600 x 900 pixeli) şi o greutate de numai 1.28 kg, este extrem de rezistent şi performant datorită construcţiei sale din fibră de carbon. A trecut pînă acum opt teste diferite, în condiţii extreme de praf, vibraţii, căldură, altitudine, apă şi umiditate.

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

X1 Carbon Mystique este disponibil cu ecran touch, la cerere. X1 Carbon oferă 9 ore de autonomie la o singură încărcare.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!