Logitech lansează azi în România noua gamă de accesorii pentru gaming, tastatura mecanică G Pro, maușii din seria G, căștile speciale și noi detalii privind planurile companiei. Vând acum 3 milioane de produse pe săptămână.

Piața de gaming este împărțită între cei profesioniști și cei entuziaști, plus fanii esports. Există foarte mulți first-time buyers pentru accesorii de gaming pe măsură ce tinerii descoperă experiența bună oferită de accesoriile de gaming.

Acum Logitech oferă produse pe toate nivelurile, de la profesioniști pînă la cei care acum descoperă jocurile video. Chiar și pentru Solitaire ai nevoie de un mouse bun pentru o experiență plăcută.

Focus puternic pe zona de design, au un Chief Designer officer și o echipă multi-disciplinară, iar premiile de design nu au întârziat să apară. Zona de gaming a început să devină importantă în ultimii ani, seria G a fost relansată în 2014, revenind pe creștere. De asemenea o reorientare spre de online, care crește puternic în ultima perioadă.

Logitech G203 este entry-level, are design clasic similar cu gama Pro, dar există diferențe de senzor și are un cablu normal, spre deosebire de modelele middle sau top. G403 este pentru entuziaști ai jocurilor, cu tehnologie wireless și senzor mai bun. Există variantă cu fir pentru cei care doresc să scape de problema bateriilor.

Tastatura G213 este din zona medie, nu este mecanică, dar are elemente pro și lumini programabile, confortabilă și cu butoane dedicate. Sunt făcute în colaborare cu jucători profesioniști, dar dedicate entuziaștilor.

Căștile G213 sunt la fel, design special, merge și la console de jocuri, oferă sunet de calitate.

Tastaturile de gaming încep să aibă succes tot mai mare, iar modelul Pro prezentat azi aduce multe avantaje pentru gameri. G Pro este construită pentru a oferi performanțe jucătorilor profesioniști. Este mecanică și are un timp de procesare rapid pentru fiecare buton. Nu are partea de butoane numerice, e creată pentru turnee unde nu ai loc de tastaturi mari și să fie ușor de transportat. Cabluri detașabile pentru a evita accidentele și e rezistentă la apă. Profile RGB speciale, care se salvează în memoria ei internă, fără alt soft. Are placă de metal pentru rezistența mai mare. Va fi în România de la jumătatea lunii aprilie.

Logitech G Pro Gaming Mouse este produs pentru gamerii profesioniști, are toate tehnologiile de top pentru performanțe în jocuri video.