Pînă să ajung la IFA Berlin, o să vă prezint pe scurt gadgeturile care merită urmărite în următoarea perioadă. Philips lansează la expoziție noile monitoare pentru profesioniști și pentru pasionații de jocuri, cu tehnologii de imagine și noi soluții pentru utilizatori. De exemplu noua generație de monitoare elimină problemele cauzate de expunerea la lumina albastră, care sunt documentate științific deja.

Monitoare Philips pentru IFA Berlin
Monitoare Philips pentru IFA Berlin

Philips prezintă la IFA Berlin 2014 monitorul SoftBlue, care reduce oboseala ochilor, eliminând emisiile nocive ale tehnologiei blue-light şi ajutând la diminuarea impactului negativ asupra ochilor. Display-ul utilizează o nouă tehnologie care schimbă natura blue-chip-ului în LED. Acest lucru nu afectează fidelitatea culorilor sau a luminozității, utilizatorii putându-se bucura de o calitate superioară a imaginii, fără efectul dăunător al expunerii prelungite la tehnologia blue-light.

Monitor Philips 4K
Monitor Philips 4K

Monitorul Philips 4K Ultra High Definition beneficiază de un număr de patru ori mai mare de pixeli per inch față de un ecran Full HD – sunt două noi modele de 32 și 40 de inch, alături de versiunea de 28 de inchi.

Ducând gaming-ul la un nou nivel pentru jucătorii profesioniști, MMD dezvăluie monitorul de gaming cu rată de refresh de 144 Hz și tehnologia Nvidia G-SYNC. Practic monitorul lasă GPU-ul să controleze rata de refresh, oferind imagini în mișcare mai clare.

Monitor Philips cu Adobe RGB
Monitor Philips cu Adobe RGB

Monitorul de 27 de inch Philips 272P4A include tehnologia Adobe RGB și rezoluție Quad HD (QHD) de 2560 x 1440 de pixeli. Este gândit pentru aplicațiile grafice – editare foto, video, cu maxim de atenție pentru culorile afișate.

Monitor Philips Moda
Monitor Philips Moda

Performanța și tehnologia pot fi oferitea într-un monitor cu focus pe aspect – Philips 275C5 Moda 2 – versiune de 27 de inchi. Este dotat cu tehnologiile Miracast și Bluetooth și are două boxe de 7W. De asemenea Philips prezintă la IFA Berlin modele de monitoare cu ecran touchscreen, precum și modelul panoramic UltraWide cu raport 21:9.

Monitoarele Philips sunt produse de MMD, o companie detinuţă de TPV, înfiinţată în 2009 printr-un parteneriat de brand cu Philips. Revin cu detalii despre produse după cele văd la IFA.