Logitech a lansat azi noul mouse de gaming G Pro Gaming Mouse, construit special pentru competitorii concursurilor de eSports. Noul mouse pentru jocuri video deține cel mai precis senzor optic, butoane cu sistem de tensionare cu arc, memorie internă pentru rularea diverselor sisteme de la turneele de gaming, totul dispus într-un design confortabil, durabil, rezistent.

G-Pro-Gaming-Mouse_1-compressor
Sursa foto: Logitech

Construcția noului mouse Logitech G Pro Gaming Mouse are la bază modelul G100 combinată cu viteza incredibilă, precizia și capacitatea de reacție a modelului G303.

Mișcarea exactă și consistentă face diferența în competiții. Senzorul PMW3366 oferă un nivel de precizie considerat ca fiind cel mai bun de mulți împătimiți și profesioniști ai gaming-ului. Cu o valoare 0 pentru liniarizare, filtrare și accelerare pe întregul spectru DPI (200-12.000 DPI), mouse-ul oferă o precizie de urmărire excepțională și o capacitate de reacție consistentă la orice reacție.

Sistemul mecanic pe arc al butoanelor stânga dreapta ale modelului Logitech G Pro Gaming Mouse îmbunătățește constanța butoanelor și reduce forța necesară pentru acționarea lor atunci când se fac click-uri. Acest lucru ajută la livrarea unei performanțe clare, pentru acționarea butoanelor și pentru cel mai înalt nivel de competiție.

Mouse-ul este optimizat pentru a reduce greutatea, pentru a îmbunătăți confortul, stabilitatea și capacitatea de reacție. Fiecare aspect al ingineriei a fost testat în condiții riguroase pentru a asigura utilizatorii că mouse-ul rezistă și în cele mai aprige și intense sesiuni de gaming. Suprafața superioară a mouse-ului este tratată cu un strat special pentru a îmbunătăți durabilitatea și aderența iar butoanele din stânga și din dreapta sunt testate pentru a putea depăși 20 de milioane de click-uri, echivalentul unui antrenament al unui gamer profesionist a câte zece ore pe zi timp de doi ani.

Pentru că nu ai garanția că sistemul pe care vei juca la turneu nu deține configurarea de software pe care ți-o dorești, Logitech G Pro Gaming Mouse îți permite salvarea setărilor DPI, rolul fiecărui buton și configurarea luminozității în memoria internă al mouse-ului, cu ajutorul Logitech Gaming Software (LGS).

Noul mouse Logitech G Pro Gaming Mouse va fi disponibil în Europa începând cu luna septembrie 2016 la un preț de 79,99 euro.