Logitech G900 Chaos Spectrum este cel mai bun mouse wireless de gaming din portofoliul companiei. Are senzor optic dedicat jocurilor, design felxibil ambidextru și iluminare personalizabilă. În general, când vine vorba de mouși, Logitech au cele mai bune produse.

Logitech G900 Heat_3q Front_Cord Out

Logitech G900 Chaos Spectrum dispune de professional-grade wireless, cea mai bună tehnologie wireless la ora actuală. Are design mecanic al tastei pivot și construcție ușoară, pentru performanțe maxime și confort pe durata sesiunilor îndelungate de joc. Modelul G900 Chaos Spectrum oferă o durată de viață mai mare pentru baterie, lucru certificat de către jucători profesioniști de sporturi electronice. O simplă încărcare nu durează decât două ore, poate fi utilizat în timp ce se încarcă.

Logitech G900 Chaos Spectrum Hea_TopDown_onWhite

ads

Mouse-ul oferă o rată de raport de o milisecundă și are cel mai performant senzor optic de mouse de gaming de pe piață, PMW3366 redă cu o exactitate incredibilă pe ecran orice mișcare a mâinii pentru o performanță cât mai bună chiar și la un nivel ridicat de sensibilitate. Senzorul modelului G900 Chaos Spectrum are zero accelerație și filtrare pe întreaga gamă DPI (200 – 12000 DPI), oferind un tracking acurat și reacție constantă la orice viteză. Oferă în plus posibilitatea de a putea fi configurat de utilizatori în funcție de preferințele acestora.

Logitech G900 Chaos Spectrum va fi disponibil în magazinele de specialitate din Europa la începutul lunii aprilie 2016 la un preț recomandat de 179 EUR.

Video