Cei de la HMD Global, care se ocupă acum de relansarea Nokia, au cumpărat anul trecut compania Withings, care produce accesorii mobile. Iar brandul a confirmat oficial faptul că va participa la evenimentul oficial de lansare de la Mobile World Congress, pe 26 februarie.

Sursa: PhoneArena

Deși am invitație la Nokia, compania care va vorbi despre rețele 5G și echipamente telecom, nu am reușit încă să obțin invitația la evenimentul HMD Global. Aștept încă un răspuns, dar dacă va fi negativ, o să văd produsele la standul companiei, pe 27 februarie.

Prezența Whitings pe scena relansării brandului Nokia arată că vor lansa probabil și un ceas smart, care să acompanieze noile telefoane. Probabil vor avea o prezentare privind zona de lifestyle, fitness, sănătate, ceva aplicație care leagă ceasul de telefon și așa mai departe. Nokia are și o divizie botezată Digital Health și probabil vor avea mai multe prezentări din zona asta.

Este foarte adevărat că este o zonă foarte aglomerată și că sunt o tonă de produse care nu funcționează sau doar arată bine, dar pe de altă parte un singur model Nokia dacă prinde, acest lucru va ridica automat gama de produse și vom vedea că se vând și ceasurile, modelul Apple. Deocamdată însă marea necunoscută legată de relansarea Nokia este dacă vor avea sau nu un smartphone vârf de gamă care să fie dorit de utilizatori sau doar terminale accesibile, pe modelul Alcatel sau Philips, telefoane care se vând, dar nu vor avea niciodată un impact real în industrie.