LG pregătește pentru MWC 2017 lansarea unei generații noi LG Watch, cu platforma Google Android Wear 2.0. Design-ul este foarte bun și probabil vor fi multe îmbunătățiri la nivel de software și hardware.

Sursa foto: Evan Blass

Se tot aude că Google va prezenta platforma Android Wear 2.0, acum cu suport pentru smartwatch-uri dotate cu SIM special pentru date, apeluri, mesaje. Nu știu dacă produsele LG Watch vor avea SIM, dar așa se aude la principalul competitor, Huawei.

Conform surselor, LG Watch Style ar urma să fie modelul mai mititel, iar LG Watch Sport va avea dimensiuni un pic mai mari. Primul ar avea diametrul 1.2 inch , iar al doilea 1.38 inch, iar ceasul cu ecran mai mare are și bateria de dimensiuni mai mari (430 mAh versus 240mAh). Ambele modele au ecranul rotund, cel mic are doar 512MB de RAM, iar cel mare 768MB de RAM.

Modelul Sport are cureaua din plastic sau cauciuc, în timp ce LG Watch Style are curele din metal și din piele, în funcție de model. Pînă la Mobile World Congress 2017, se zvonește că Google are un eveniment oficial dedicat Android Wear pe 9 februarie. Vă țin la curent și vă anunț imediat ce aflu ceva.