MMD, partener licențiat al Philips pentru producția de monitoare, a anunțat azi oficial un nou model curbat cu diagonala de 40 de inch- BDM4037UW sau Philips Brilliance 4K Ultra HD LCD. Acesta este acum cel mai mare monitor cu ecran curbat 4K de pe piață.

Philips BDM4037UW are rezoluție UltraClear 4K UHD (3840 x 2160 pixeli) și dispune de un unghi larg de vizualizare de 178 de grade. Ultra Wide Color oferă 85% din spectrul NTSC, fără a denatura imaginile. Funcția MultiView permite utilizatorilor să folosească până la patru surse video afișate pe ecran – fiecare în Full HD.

Noul monitor Philips BDM4037UW va putea fi disponibil în magazinele de specialitate începând cu luna aceasta, la un preț recomandat de 3.369 lei.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!