AOC Agon 35″ AG352QCX este primul monitor curbat de gaming care arată bine. Inginerii au realizat o rază de curbare optimă pentru jocuri video, iar profunzimea de câmp se schimbă pentru a oferi cea mai bună experiență pentru gameri.

aoc-ag352qcx-pt-2

AOC Agon 35″ AG352QCX are tehnologie care elimină orice urmă de motion blur, și are rata de refresh de 200Hz plus tehnologia Adaptive-Sync care oferă gamerilor un avantaj clar. Low Input Lag More scapă gamerii de lag, iar asta duce la o execuție aproape instantă a comenzilor venite fie din mouse, tastatură sau gamepad, funcția AOC Shadow Control luminează zonele prea închise ale imaginii și, simultan, le întunecă pe cele excesiv de luminoase, fără a afecta calitatea imaginii.

Modelul AOC AGON AG352QCX, gândit să satisfacă chiar și cerințele celor mai exigenți gameri, apare în magazine în luna decembrie a acestui an la prețul recomandat de 3599 lei.

aoc-ag352qcx-pt-1

Gamerii entuziaști îți petrec perioade lungi în fața calculatorului, având nevoie de atenție sporită și confort. Aici intervin tehnologiile de ultimă oră AOC – AOC Flicker-Free și Low Blue Light Technology. Ambele au ca scop reducerea oboselii în sesiunile lungi de joc. O altă caracteristică de sporire a confortului este baza ergonomică AOC. Standul facilitează reglarea atât pe înălțime, cât și a gradului de înclinare, asigurând astfel un grad sporit de confort pentru gameri chiar și în cele mai lungi maratoane de gaming.