AOC Agon 35″ AG352QCX este primul monitor curbat de gaming care arată bine. Inginerii au realizat o rază de curbare optimă pentru jocuri video, iar profunzimea de câmp se schimbă pentru a oferi cea mai bună experiență pentru gameri.

aoc-ag352qcx-pt-2

AOC Agon 35″ AG352QCX are tehnologie care elimină orice urmă de motion blur, și are rata de refresh de 200Hz plus tehnologia Adaptive-Sync care oferă gamerilor un avantaj clar. Low Input Lag More scapă gamerii de lag, iar asta duce la o execuție aproape instantă a comenzilor venite fie din mouse, tastatură sau gamepad, funcția AOC Shadow Control luminează zonele prea închise ale imaginii și, simultan, le întunecă pe cele excesiv de luminoase, fără a afecta calitatea imaginii.

Modelul AOC AGON AG352QCX, gândit să satisfacă chiar și cerințele celor mai exigenți gameri, apare în magazine în luna decembrie a acestui an la prețul recomandat de 3599 lei.

aoc-ag352qcx-pt-1

Gamerii entuziaști îți petrec perioade lungi în fața calculatorului, având nevoie de atenție sporită și confort. Aici intervin tehnologiile de ultimă oră AOC – AOC Flicker-Free și Low Blue Light Technology. Ambele au ca scop reducerea oboselii în sesiunile lungi de joc. O altă caracteristică de sporire a confortului este baza ergonomică AOC. Standul facilitează reglarea atât pe înălțime, cât și a gradului de înclinare, asigurând astfel un grad sporit de confort pentru gameri chiar și în cele mai lungi maratoane de gaming.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!