Sony A68 (sau mai exact α68) a fost lansată oficial azi, o nouă cameră foto SLT cu montură de tip A. Cei de la Sony au realizat un autofocus nou, 4D Focus, care analizează imaginea în 79 de puncte. Senzorul de imagine este APS-C Exmor de 24 de megapixeli, cu un interval ISO nativ foarte mare. Procesorul de imagine este BionZ X, iar camera are un vizor OLED, display LCD rabatabil și o mulțime de tehnologii.

a68_front_w_SAL1855

Sony A68 (α68) preia o serie de tehnologii folosite de japonezi la Sony α77 II.

Noul aparat SLT este gândit atât pentru fotografii amatori cu experiență, dar și celor care doresc să se familiarizeze cu camere foto cu obiective interschimbabile. SLT oferă o alternativă la DSLR sau mirrorless, fiind practic o oglindă translucidă. Deși acum câțiva ani părea o direcție interesantă de dezvoltare, piața a adoptat rapid trendul mirrorless, iar camerele SLT sunt doar o nișă fără prea mulți fani.

ads

Vizorul OLED oferă vizibilitate de 100% din scenă, ecranul are diagonala de 2,7 inch. Camera are tehnologie de stabilizare SteadyShot, care reduce efectul de tremur al camerei și produce imagini fără blur.

Nu am informații oficiale privind prețul aceste camere și când va ajunge ea în România.

a68_tilt_low