Conform unor discuții de pe site-ul de socializare chinez Weibo, Samsung va prezenta oficial telefonul flexibil despre care se tot vorbește în 2016. Lansarea ar putea fi în ianuarie, înainte de lansarea Galaxy S7

samsung-project-valley-foldable-smartphone

Imaginea reprezintă un concept, dar inginerii Samsung au prezentat mai demult prototipul acestui terminal. Display-ul flexibil exista deja de mai mulți ani. Nokia a fost prima companie care a lansat un telefon flexibil funcțional, dincolo de conceptul Morph care influențează și acum industria.

Din discuțiile online rezultă că Samsung va folosi un procesor Snapdragon 620 sau chiar 820 pentru acest model. De asemenea va reveni cu slotul de card pe care fanii și-l doresc foarte mult pentru stocarea și transferul rapid de fișiere în format digital. Procesorul este susținut de 3GB de RAM, suficient pentru performanțe bune. De asemenea, este clar că un astfel de telefon va avea un preț premium, una din nișele în care Samsung nu a prea reușit anul ăsta să vândă bine.

Mai multe detalii nu sunt deocamdată, nici informațiile astea nu sunt verificate, reprezintă doar discuții pe un site de socializare. Doar faptul că se repetă informațiile deja cunoscute mă face să cred că acest prototip este cu adevărat în pregătire.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!