Vodafone a lansat ieri cel nou model de tabletă sub brandul propriu, Smart Tab 4 cu ecran de 8 inch. Tableta are tehnologie 3G, un display cu rezoluție de 1280 x 800 pixeli, design compact și sistemul de operare Android 4.2. Are un procesor quad-core la 1,3 GHz plus o memorie RAM de 1GB. Prețurile sunt ok, iar adevărata ofertă este la abonament.

Vodafone Smart Tab 4
Vodafone Smart Tab 4

Vodafone Smart Tab 4 8″€œ poate fi achiziționată cu 0 euro avans, cu abonamentul Smart Net 12 (12 euro/lună) și o rată de 7 euro pe lună, pe doi ani. Acest abonament include 5GB de trafic pe lună (maxim 43,2 Mbps), plus aplicații precum TV by Vodafone prin Seenow, gratuit timp de 3 luni, muzică prin Zonga, gratuit timp de 3 luni, și 10 GB spațiu de stocare în Vodafone Cloud pe toată perioadă contractuală.

Tabletă poate fi cumpărată și fără abonament la prețul de 184 euro (TVA inclus).

(!) Cel mai ieftin smartphone decent la review (!) Apasă play 😉

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!