A fost o discuție lungă cu mufa de 3.5 mm jack de la iPhone 7, dar, cum scriam și aici, nu este una esențială. Mai mult, pe lângă adaptorul și căștile din cutia telefonului, pe lângă căștile Bluetooth, există și un adaptor care poate fi folosit la orice căști.

mpow-streambot-mini

Mpow Steambot se cheamă și are mai multe funcții. Poți controla muzica cu butoanele de pe el, are Bluetooth 4.0, deci e compatibil cu multe device-uri, iar unii îl folosesc pentru a conecta căștile la televizor pentru a vedea anumite filme sau meciuri. Se poate folosi și cu boxe, dar și cu sistemul audio al mașinii.

Evident, folosind Bluetooth poți conecta orice căști vrei la iPhone 7, iar așa poți încărca telefonul în timp ce asculți muzica favorită. Sau îl poți ține în dock-ul de birou liniștit.

Video:Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!