Odată cu aniversarea de 20 de ani de la lansrea companiei Alienware a anunțat de asemenea trei modele de laptopuri de gaming adaptate pentru VR. Brandul deținut acum de Dell aduce procsoarele de ultimă generație pregătite pentru overclocking și plăci grafice din seria GTX 10.

Alienware 17_rear.right

Proiectarea de laptopuri care sunt realizate în primul rând după așteptările și nevoile gamerilor a adus de fapt succesul Alienware. Compania încearcă și acum să răspundă cel mai bine acestor cerințe, rezoluţii mai mari, rulare mai realistă a jocurilor şi realitate virtuală pentru fiecare utilizator.

Inginerii Alienware s-au străduit să rezolve principalele probleme prin utilizarea de materiale noi, precum aluminiul anodizat, aliajul de magneziu, întăriturile de oţel şi cupru, obținând și funcționalitate și design. Adăugarea de cupru la soluţia termică unică îmbunătăţeşte capabilităţile de răcire atât pentru procesor cât şi pentru placa grafică, iar ventilarea notebook-ului poate duce la creşterea performanţelor, căci cea mai mare parte a disipării căldurii se petrece în sus şi înspre spatele produsului.

Noua tastatură Alienware TactX, consolidată cu oțel pentru o mai mare rezistență, vine cu o tehnologie optimizată RGB LED pentru o mai bună iluminare a tastelor, plus un parcurs de nivel gaming de 2,2 mm, care oferă senzaţii incredibile. Aliajul de aluminiu şi magneziu îmbunătăţeşte calitatea şi rigiditatea designului, în vreme ce finisajele anti pete adaugă o mai mare utilitate aspectului agresiv al acestor noi produse.

Laptop_alienware17_gaming_pdp_polaris_module3-compressor

Alienware 17. Noul Alienware 17 este notebook-ul suprem de gaming, având ca atuuri dimensiunile ecranului, performanţele de gaming, dar și impresia artistică. Poate obţine putere mai multă prin intermediul procesoarelor overclocked Intel Core din seria i7 k şi a memoriei DDR4 la o frecvenţă de 2667 Mhz.

Alienware 15. Punând în echilibru performanţele de gaming cu portabilitatea, noul Alienware 15 este destinat gamerilor care îşi doresc ambele caracteristici la superlativ. Deţinând mai multă putere într-un corp mai subţire, produsul vine cu opţiuni grafice de la AMD şi Nivida, incluzând noua placă GeForce GTX 1060, VR-ready. Venind în mod standard cu un ecran FHD, IPS Anti-Glare, 300-nits de 15,6 inch, un ecran FHD de 120Hz cu Nivida G-Sync sau un UHD IGZO pentru rezoluţii 4k.

Alienware 13. Cel mai mic notebook produs pînă acum, dispune de câteva îmbunătăţiri. Configurabil cu grafică din seria GeForce GTX 10, este de asemenea unul din cele mai compacte dispozitive pregătite de VR.

În plus, tot azi au anunțat Alienware Graphics Amplifier, destinat accelerării jocului la viteze astronomice ca şi însoţitor de tip plug-in al notebook-urilor Alienware.

Noile sisteme Alienware 15 şi 17 vor fi configurabile conform nevoilor clienților şi vor fi disponibile pentru comandă începând cu 4 octombrie 2016. Alienware 13 va începe livrarea în noiembrie.