Acer a prezentat la CES 2018 display-ul de gaming Predator cu diagonală de 65 inch și Nvidia G-Sync, realizat după ideea celor de la Nvidia privind următoarea generație de ecrane pentru gaming. Ecranul Big Format are rezoluție 4K și dispune de funcții integrate de streaming Nvidia Shield.

Acer a lansat la CES display-ul de gaming Predator cu diagonală de 65 inch și tehnologie Nvidia G-Sync, adoptând astfel astfel noul trend cu ecranele mari pentru jocurile pe calculator. Imensul ecran de jocuri Predator se bazează pe aceleași specificații de vârf pe care predecesorii săi le prețuiesc și integrează capabilitățile de streaming Nvidia Shield pentru a reda filme și emisiuni TV la calitate uimitoare 4K HDR.

La 65 de inch, display-ul Predator de mari dimensiuni dedicat gamingului (BFGD) suportă cele mai recente specificații ale jocurilor de care consumatorii s-au bucurat întotdeauna pe ecranele de gaming Predator. Este echipat cu tehnologie Nvidia G-Sync Variable Refresh Rate, care oferă o experiență de joc fără bariere, fluidă și fără întreruperi, precum și o latență ultra-scăzută la 4K 120Hz. O lumină de fundal directă oferă luminanță de până la 1.000 de niți, un contrast mai ridicat, negru mai intens și alb mai strălucitor.

Noul BFGD Predator dispune de capabilități integrate Nvidia Shield, astfel încât jucătorii pot comuta cu ușurință între jocuri și alte forme de divertisment. O telecomandă integrată și un controller de gaming oferă navigare ușoară și acces la filme și emisiuni TV de la cele mai populare aplicații de streaming. Întreaga experiență poate fi controlată prin voce, datorită suportului pentru Google Assistant, care permite, de asemenea, controlul inteligent al casei.

Tehnologia Nvidia G-Sync cu rată de refresh variabilă potrivește rata de refresh a ecranului cu rata reală a cadrelor sursei video, astfel încât conținutul video este prezentat în forma în care regizorii au dorit să fie văzut inițial.

Rămâne să aflăm ce prețuri vor avea noile ecrane uriașe, pentru că televizoarele de 65 de inch sunt în continuare destul de scumpe.