Huawei Watch 2 s-ar putea lansa oficial la Mobile World Congress 2017, conform GizChina. Sunt doi ani de la lansarea primului ceas, iar anul trecut la MWC au lansat un laptop care nu a avut succesul dorit.

La Mobile World Congress este așteptată lansarea versiunii Android Wear 2, de aceea mulți așteaptă ceasuri noi de la Huawei și de la LG. Prima versiune a ceasului Huawei Watch a avut succes datorită design-ului, dar în același timp multă lume a considerat ceasul prea scump. Poate că Watch 2 va combina un design bun cu versiuni mai accesibile.

Sursele citate spun că Huawei Watch 2 va avea un design mai sportiv, ceea ce poate sugera și un nivel de preț mai bun, plus o versiune de top mai scumpă. Ecranul este tot rotund și pare să fie aceeași dimensiune de 1.4 inch. Este posibil ca versiunea 2017 să aducă conectivitate la rețelele 4G prin SIM propriu. Eu o să merg la evenimentul oficial Huawei de la Mobile World Congress și vă țin la curent cu ceea ce se întâmplă pe-acolo.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!