Philips a lansat la IFA Berlin primul televizor OLED cu tehnologia Ambilight. Modelul are un procesor de imagine P5, diagonala fiind de 65 de inch.

Philips TV OLED Ambilight

Pe scurt

  • Ecran OLED extrem de subțire cu o gamă largă de culori
  • Motor de procesare P5 Perfect Picture
  • UHD Premium și performanță HDR Perfect
  • Tehnologia Ambilight pe trei laturi se conectează perfect cu ecranul OLED fără ramă
  • Android TV susținut de procesorul Quad Core
  • Sistem de sunet 6.1 integrat în mod inteligent în suport
  • Nivelul de intensitate a negrului, culori și mișcare – uimitorul ecran OLED

Tehnologie Ambilight pe un ecran OLED

Capacitatea televizoarelor OLED de a opri complet sursa de lumină la fiecare pixel permite redarea unui nivel total de culoare neagră.
Philips OLED TV oferă și un nivel maxim de redare a alb-ului, asigurând un contrast ridicat și permițând reproducerea simultană a elementelor de luminozitate și umbră ale imaginii.

Noul motor de procesare Philips P5 oferă o îmbunătățire a performanței de 50% față de modelul anterior Perfect Pixel Ultra HD. P5 îmbunătățeste cu 25% funcțiile de procesare și reduce cu 25% energia de procesare. Procesorul analizează, descompune și tratează individual fiecare din cele cinci variabile care definesc calitatea imaginii: sursa, claritatea, culoarea, contrastul și mișcarea.

Integrarea Ambilight este tot mai puternică la Philips OLED TV, rama devine foarte subțire, ceea ce permite o îmbinare aproape insesizabilă a imaginilor. Sistemul trilateral Ambilight Spectra XL poate îmbunătăți constant culorile vibrante și contrastul ridicat de care dispune deja televizorul, în timp ce creează o experiență vizuală mai captivantă.

Carcasa integrează de asmenea un sistem de sunet high-end 6.1, încorporat în cadru. Sunt șase difuzoare frontale, integrate în baza de sunet acoperită de un înveliș de aluminiu Kvadrat.

Seria de televizoare OLED este susținută de sistemul de operare Android și este ceriticată de Google, include un procesor Quad Core, swipe pad și tehnologie de recunoaștere a vocii.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, 10 ani doar blogger, iar ultimii 16 ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt doar pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected]
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!