Samsung a lansat azi pe piața locală o serie produse audio sub brandul Level. Sunt căști, boxe pentru telefon sau tabletă și alte accesorii, care beneficiază de o aplicație Android dedicată, tehnologie NFC, design special și funcții avansate. Produsele sunt realizate din materiale speciale, spun oficialii companiei sud-coreene.

LevelOver_Black_2

Samsung Level are patru categorii: Level Over, Level On, Level In și Level Box. Aplicația se cheamă tot Samsung Level, este și în Google Play și în Samsung Apps, cum preferați.

Level On are un design mai compact, difuzorul are diametrul de 40 mm, iar Level In este pentru pretențioși și are un difuzor mai mare. Level Box este categoria de boxe pentru smartphone, iar Level Over este cel mai performant model de căști de la Samsung, oferind o calitate superioară a sunetului HD, un design ergonomic, control touch și conexiune prin Bluetooth.
LevelBox_Black

ads

Utilizatorii pot conecta un smartphone cu un Level Box folosind tehnologia Near-Field Communications (NFC) pentru rapiditate și confort. Difuzorul poate fi manevrat foarte ușor datorită butoanelor încorporate care le permit utilizatorilor să pornească sau să oprească o melodie, să ajusteze volumul, să accepte sau să respingă apeluri. Bateria are o autonomie de până la 15 ore.