Sony Bravia A1 OLED, televizorul super-premium pe care vi l-am prezentat în martie, ajunge oficial în România. Este cel care aduce majoritatea tehnologiilor noi.

Sony Bravia A1 OLED are rezoluție 4K și include tehnologia HDR. Au noul procesor de imagine 4K HDR X1 Extreme și primul sistem audio Acoustic Surface din lume, cu sunetul ieșind chiar din ecran. Este de remarcat și designul excelent. Cu peste 8 milioane de pixeli cu auto-iluminare, seria OLED A1 oferă o experiență vizuală îmbogățită datorită nuanțelor intense de negru, culorilor bogate și realiste, contrastului dinamic, imaginilor clare și a unghiului de vizualizare mărit. Procesorul X1 Extreme 4K HDR îmbunătățește capabilitățile OLED, redând imagini spectaculoase la calitate 4K HDR.

Valorificând avantajul oferit de structura OLED cu iluminare din spate, Sony a dezvoltat noua tehnologie audio Acoustic Surface, care permite redarea sunetului direct din ecran. Datorită design-ului original, întregul ecran rezonează și redă un sunet vibrant, permițând o uniformizare perfectă a imaginii și sunetului, pe care televizoarele convenționale nu o pot livra. Vreau să vă zic că am pus mâna pe ecran și se simt vibrațiile. Tehnologia Acoustic Surface oferă seriei A1 un design nou, înlăturând difuzoarele convenționale amplasate, de obicei, în jurul televizorului.

ads

Noua gamă de televizoare Sony Bravia A1 OLED 4K HDR este compatibilă cu tehnologia HDR (High Dynamic Range) care reproduce contrastul impresionant cu culori puternice și strălucitoare. Procesorul avansat de imagine 4K HDR X1 Extreme îmbunătățește acuratețea culorilor, contrastul și claritatea și suportă HDR10, HLG[1] și Dolby Vision™1 pentru vizualizarea bibliotecii de conținut HDR.

Televizoarele Sony Bravia A1 OLED 4K HDR sunt compatibile cu Android TV, care permite vizionarea de filme, emisiuni TV și a sute de aplicații la domiciliu, făcând mai ușoară descărcarea de conținut de divertisment sau utilizarea ca dispozitiv pentru jocuri. Iubitorii de televiziune pot urmări emisiuni și filme de pe Google Play, Netflix, Amazon Video, YouTube și nu numai.

Gama de televizoare BRAVIA A1 OLED 4K HDR: modele și prețuri:
– KD-65A1, clasa 65” (cu diagonala de 64.5”), preț recomandat: 24.999 lei
– KD-55A1, clasa 55” (cu diagonala de 54.6”), preț recomandat: 17.999 lei