Samsung Galaxy S9 Mini ar putea deveni realitate

Samsung Galaxy S9 Mini, cunoscut și sub numele Samsung SM-G8750, prezentat de asemenea și ca Galaxy S8 Mini sau Lite, ar putea deveni realitate după o certificare TENAA. Anul trecut, zvonurile de acest gen au eșuat, nefiind lansat niciun model Mini.

Teste foto/video pe Samsung Galaxy S9+

Am pus la treabă camera foto și video de la Samsung Galaxy S9+, inclusiv filmarea 4K HDR, Super Slow Motion și alte funcții similare. Este una dintre cele mai bune camere foto de pe piață la ora actuală.
teste performanta samsung galaxy s9 plus (3)

Galaxy S9+ este cel mai rapid smartphone Android

Am făcut testele de performanță cele mai cunoscute pe Samsung Galaxy S9 Plus, iar rezultatele sunt foarte bune. Pe scurt, este cel mai performant smartphone Android la ora actuală, iar iPhone X reușește să aibă scod mai bun doar la anumite capitole, nu la toate testele.  Dacă nu ați văzut, puteți urmări unboxing și review […]

Test de speaker și display pe Galaxy S9+

A doua zi după unboxing vreau să vă prezint un test de speaker și de display – practic am rulat muzică și video 4K să vedem cum se descurcă S9+ comparat cu S8+. O să continui să fac astfel de teste, sper să vă convingă dacă merită sau nu cumpărat noul flagship Samsung.

Galaxy S9 Plus – unboxing și câteva impresii

UPDATE: citește review Samsung Galaxy S9 Plus. Am scos Samsung Galaxy S9+ din cutie, mi-am dat cu părerea la cald (este a doua întâlnire), sper să vă placă filmarea. Am scris de asemenea mai jos și câteva impresii la modul general.

Ce preț are Samsung Galaxy S9 în România

Lansarea Samsung Galaxy S9 în România este pe 6 martie 2018, am primit deja invitația la eveniment. Însă telefonul lansat astăzi la Barcelona este deja disponibil la precomandă în România. Prețul Samsung Galaxy S9 la eMAG este de 3.899,99 lei pentru varianta normală și 4.399,99 lei pentru S9+.

Samsung Galaxy S9+ a fost lansat oficial

Samsung Galaxy S9 Plus, varianta mai mare, a fost lansată oficial de asemenea la Mobile World Congress 2018 la Barcelona. Am urmărit live lansarea Samsung S9, acolo sunt toate detaliile tehnologiilor noi, aici sunt doar informațiile despre al doilea model.
huse samsung s9 si s9 plus de la mobiledirect.ro (1)

Huse Samsung Galaxy S9: se confirmă toate detaliile dinaintea lansării

După cum știți, cam toate detaliile Samsung Galaxy S9 și S9+ au fost deja dezvăluite prin diverse surse. Duminică, pe 25 februarie, de le 19-00, urmărim pe blog lansarea oficială a noului telefon. Am primit azi și husele Samsung Galaxy S9 originale, făcute de sud-coreeni, de la MobileDirect.ro. Ele confirmă dacă mai era nevoie că […]

Galaxy S9: preț mare și tehnologii precum Intelligent Scan

Lansarea Samsung Galaxy S9 se apropie și aflăm foate multe detalii noi. Astăzi, sursele spun că prețul Galaxy S9 va fi “cel mai mare de până acum”, dar avem și noi dezvăluiri despre tehnologiile integrate. Intelligent Scan combină recunoașterea facială cu iris scan și devine un fel de Face ID al sud-coreenilor.

Samsung confirmă lansarea Galaxy S9 pe 25 februarie

Știm aproape totul despre Samsung Galaxy S9, iar Samsung tocmai a confirmat oficial că lansarea va fi pe 25 februarie, înainte de Mobile World Congress 2018 din Barcelona. Sper să fiu acolo și să vă prezint oficial noul telefon chiar în ziua lansării.
samsung s9

Galaxy S9: nou tip de display, placă de bază, senzori foto

Cu cât se apropie lansarea Samsung Galaxy S9, cu atât avem mai multe detalii tehnice, specificații și informații privind dotările hardware. Recent au ieșit la iveală aceste informații privind noul tip de display, placa de bază și senzori foto. Știam deja despre procesor și versiunile S9.

Samsung Galaxy S9: lansarea e la Mobile World Congress

Samsung Galaxy S9 se lansează oficial la Mobile World Congress 2018, la Barcelona. Ca în fiecare an, eu o să fiu acolo și vă scriu primele impresii de la eveniment. Decoamdată am primele imagini de la un producător de huse pentru telefoane, imagini care confirmă faptul că S9 va avea o singură cameră foto, iar […]