Nexus 5 și tableta Nexus 10, precum și Android 4.4 KitKat vor fi lansate pe 1 noiembrie, poate chiar împreună cu alte gadgeturi, spun oficialii Google. Nexus 5 va fi lansat tot împreună cu LG, iar despre Nexus 10 se aude că va fi făcut de Asus. După cum știți, s-au făcut deja publice multe din detaliile oficiale Android 4.4. Eu tocmai am testat Nexus 7 și sunt impresionat de tabletă, nu are rival.

 

Nexus 5

Unboxing Note 10+ Apasă play:

Nexus 5 cu siguranță o să arate bine și va fi foarte performant. Terminalul smartphone a fost de asemenea deja prezentat în fiecare detaliu. Procesorul este Qualcomm Snapdragon 800, cel mai puternic la ora aceasta și 2 GB de RAM , plus 16 GB pentru stocarea datelor. Zvonurile vorbesc de un display Full Hd sub 5 inch, mai exact de 4,97 inch.

Senzorul camerei foto este de 13 megapixeli. În rest, chestii obișnuite, Wi-Fi a/b/g/n/ac, Bluetooth 4.0, NFC sau GPS.

 

nexus 10

Nexus 10 ar urma să aibă un design mai subțire, același procesor foarte puternic, ar putea aduce însă 3GB de RAM pentru alicații de nivelul desktop-ului. Bateria integrată ar fi de 9500 mAh, iar tableta vine cu o cameră foto de 8 megapixeli.

Atât Nexus 5 cât și Nexus 10 vor aduce Android 4.4 KitKat.

“Întâmplător” toate detaliile au fost dezvăluite pe site-urile oficiale Google.

Dan Dragomir

editor at Computerblog.ro
Am fost ziarist timp de 15 ani, ultimii zece ani i-am petrecut în domeniul IT. Din 2010 sunt blogger profesionist, în principal pe Computerblog.

Mă găsiți de asemenea pe Youtube cu un canal în care vorbim despre telefoane, aplicații și jocuri.

Am lucrat printre altele pentru ZF.ro, Descopera.ro, Go4IT.ro, Jurnalul.ro, PlayTech.ro, Zonait.tv și multe alte site-uri, ziare, săptămânale sau reviste.

Autorul poate fi contactat pe adresa [email protected] și telefon 0769.066.003.
!! NU SUNT MAGAZIN SAU SERVICE !!