Aici veți găsi mereu cele mai bune telefoane, în funcție de raportul calitate / preț și de fiabilitate, după cum știm că este o marcă de încredere sau nu, o serie performantă sau una cu probleme.

Update: Cel mai ieftin smartphone 2017 ->>

De la an la an devine tot mai greu să găsești care este cel mai bun telefon. Eu mă ocup cu aceste topuri de foarte mulți ani. Este clar că există mai multe tipuri de cumpăratori:
– oamenii care aleg după brand;
– oamenii care aleg după experiențe personale;
– oamenii care aleg doar după preț;
– oamenii care aleg după ce spun alții;

Eu sper că doar am să vă ajut să vă convindeți singuri că ați ales corect.

ads

De citit pentru documentare

cel mai bun telefon în 2017;
top 10 smartphone în 2017;
top 10 smartphone sub 2000 de lei;
top 10 smartphone 2016;
top 10 smartphone în anul 2015;
top 10 pentru 2014;

Telefoanele care sunt în top în anii trecuți sunt acum disponibile la prețuri tot mai bune. Dar, un telefon mai vechi de doi ani nu va fi niciodată performant acum. Va fi cel mult mediocru. Pentru că tehnologia evoluează rapid, procesoarele sunt mai puternice, grafica este mai rapidă, iar aplicațiile devin tot mai complexe.

Evident, cele mai performante telefoane sunt cele de top. La ora actuală sunt următoarele:

Samsung Galaxy S8 Plus;
Samsung Galaxy S8;
iPhone 7 Plus;
iPhone 7;
Huawei P10;
LG G6;
HTC U11;

Pentru a putea decide cel mai bun telefon, este absolut obligatoriu să citiți ghidurile mele publicate sub titlul „Ce telefon să-mi iau”. Aici am comparat principalele modele, am scris despre caracteristici tehnice, dar și despre design, aplicații și sistemele de operare. De ce să alegi un telefon sau altul. Evident, am comparat cele mai bune telefoane, cele mai performante modele.

Galaxy S8 sau LG G6 ?

Huawei P10 sau iPhone 7 ?

Galaxy S8 sau Huawei P10 ?

Galaxy S8 sau iphone 7?

Pe lângă cele mai performante telefoane și modelele foarte scumpe, există niște telefoane foarte performante, dar care au un preț foarte bun. După părerea mea, cel mai bun telefon trebuie să fie o combinație între performanță, preț, fiabilitate și funcționalitate. Printre cele mai populare modele de anul acesta se numără:

– OnePlus 5;
Xiaomi Mi6;
– Meizu Pro 7;
Honor 9;

Cam astea sunt sugestiile mele pentru cele mai bune telefoane. Aveți și alte idei? Le aștept cu drag.